Order/bokfrågor:
 Telefon kundtjänst: 060-15 04 78 (mån-fre 08.00-17.00)
 | HEM  | SÖK FOTOBÖCKER  | KÖPINFO  | KUNDTJÄNST |
logga in  |  varukorgen  
 
Photoshop Lightroom 2 för digitalfotografer


Cover: Klicka för större bild

Utökad information

Författare:
Förlag:
Bokdata:
Art.nr / isbn: 
Media:
Scott Kelby
Pagina
428 s, Svenska, 2009
9789163609466


Lagerstatus:
 Nej (2018-02-16)
Normal leveranstid: 3-5 dagar
Ombeställd från förlaget: Nej

Boken kostar:
Pris: 298,00 kr
Inkl.moms ( 316,00 kr )
 Kan ej kombineras med
andra rabatter/avtal.

Köp denna bok!
Ja! Jag beställer   st

Innehåller

Scott Kelby, författare till världens mest sålda Photoshop-bok, The Photoshop Book for Digital Photographers, använder samma steg-för-steg-koncept, lättillgängliga språk och tilltalande layout i Adobe Photoshop Lightroom 2 för digitalfotografer.

Scott inte bara visar vilka funktioner som gör vad (det gör alla böcker som handlar om Lightroom) – han beskriver dessutom ett nytt arbetsflöde i form av tre metoder som gör boken till ett fantastiskt inlärningsmedel:
  • Genomgående i boken delar Scott med sig av sina egna inställningar och studiobeprövade metoder. Han beskriver de metoder som han vet fungerar och han talar om vad man bör undvika – och varför.
  • Innehållet presenteras i form av ett verklighetsbaserat arbetsflöde med mängder av tydliga steg-för-steg-anvisningar, så att du redan från början kan använda Lightroom på samma sätt som yrkesfotograferna.
  • Vad som verkligen gör den här boken speciell är de två sista kapitlen. Scott besvarar med stor rättframhet den fråga han oftast får, nämligen ”Exakt i vilken ordning bör jag göra saker och när behöver jag ta hjälp av Photoshop?”.
Scott lär ut sin konst på ett sätt som vi tidigare aldrig har upplevt – genom att noggrant beskriva varje steg i hela processen. Han utgår från ett foto taget på plats, med en utförlig beskrivning av utrustning, kamerainställningar och även belysningsteknik. Du får ta del av allt, från när han fotograferar och igenom hela arbetsgången (du följer proceduren och arbetar med samma bild) till det slutliga resultatet som kunden får i sin hand.

Det är den första och hittills enda bok som med den här tydligheten lägger alla pusselbitarna på plats. Dessutom infogar han Photoshop-arbetet i arbetsflödet och ger dig på köpet sina senaste Photoshop-knep för porträtt- och naturfotografering, vilket lyfter denna bok till en helt egen nivå. Det finns inget snabbare, effektivare och roligare sätt att lära sig Lightroom än att ge sig in i denna banbrytande nya bok.

Du kommer att älska den!

Ur innehållet:
Import . Library . Anpassa . Redigering . Lokala justeringar . Problemfoton . Exportera bilder . Gå över till Photoshop . Konvertera från färg till svartvitt . Slideshow . Skriva ut . Webben . Arbetsflöde, porträtt . Arbetsflöde, resa


  eNews | Om Cookies

© 2003-2019 Computer Press AB / Box 893, 851 24 Sundsvall, SWEDEN
Tel: 060-150478, Fax: 060-151413, Butik: Storgatan 22 (Bokia)
e-post: Order/bokfrågor:   Tekniska frågor om webbplatsen: