Order/bokfrågor:
 Telefon kundtjänst: 060-15 04 78 (mån-fre 08.00-17.00)
 | HEM  | SÖK FOTOBÖCKER  | KÖPINFO  | KUNDTJÄNST |
logga in  |  varukorgen  
 
Digitalfotografi, Tredje delen

Utökad information

Författare:
Förlag:
Bokdata:
Bindning:
Art.nr / isbn: 
Foton/illustrationer:
Media:
Scott Kelby
Pagina
264 s,  Svenska,  Oktober  2009
Mjuka pärmar (Paperback)
9789163609541

Lagerstatus: Ja
Boken kostar
Pris: 244,00 kr
Inkl.moms ( 259,00 kr )
 Kan ej kombineras med
andra rabatter/avtal.

Köp denna bok!
Ja! Jag beställer   stInnehåller
”En bok om att vara ute och fotografera, där jag bistår med att besvara alla frågor, ger goda råd och delar med mig av mina erfarenheter, utan att använda mig av tekniska förklaringar och krånglig terminologi”

Så beskriver författaren Scott Kelby själv Digitalfotografi – tredje delen. Det här är inte en teoretisk bok med förvirrande begrepp och komplicerat innehåll. Det här är en bok om vilken knapp man ska trycka på, när man ska trycka på den och vilken inställning som ska användas. Med nästan 200 knep som används i fotobranschen, hjälper boken dig att ta avsevärt mycket snyggare, skarpare och mer professionella bilder.

Varje sida i boken beskriver ett koncept som gör din fototeknik bättre. Av varje nytt uppslag lär du dig ett nytt knep eller verktyg som kan förvandla dina foton till proffsbilder. Om du är trött på halvbra bilder, och undrar varför de inte ser ut som i tidningarna, är det här boken för dig.

Scott Kelby, författare till Digitalfotografi – första delen (världens genom alla tider mest sålda digitalfotografibok) är tillbaka med en uppföljare till del två i serien, och han fortsätter där han slutade i den senaste boken. Hans böcker är enkla och praktiska och innehållet är rakt på sak utan onödig teknisk jargong.

Ur innehållet:
Använda blixten som en yrkesfotograf, fortsättning . Fotografera produkter. Fotografera utomhus . Fotografera människor . Fotografera sport . Proffstips för att få bättre bilder . Undvika problem . Kapitel tio – Ännu fler recept som hjälper dig att få ”bilden”

Missa inte de två tidigare böckerna i serien:
Digitalfotografi - del 1
Digitalfotografi - del 2  eNews | Om Cookies

© 2003-2019 Computer Press AB / Box 893, 851 24 Sundsvall, SWEDEN
Tel: 060-150478, Fax: 060-151413, Butik: Storgatan 22 (Bokia)
e-post: Order/bokfrågor:   Tekniska frågor om webbplatsen: